Havregrynsgröt med blåbär

Dagens frukost blev havregrynsgröt med sojamjölk och färska blåbär. Passade på att få i mig massa antioxidanter på morgonen :)
 
På tal om annat än frukost, vaknade inatt av smärtsam kramp i vaden. Är nog bara en överansträngd muskel, men har efter det haft lite småont hela dagen.. Och inte har jag vilat heller idag, utan istället sprungit omkring på jobbet. Jag började fundera lite på om muskelkramper kan bero på mer än en överansträngd muskel, alltså om jag saknar några vitaminer eller så? Det händer ju typ aldrig, så kanske bara var en engångsföreteelse, har ju nyligen börjat träna mer än jag brukar, så kan ju bero på det också. Jaja, nu ska jag vila mig denna lördagskväll innan ännu en jobbdag imorgon.
Kost, Vegansk kost | | Kommentera |

Food ♥

Kom precis hem efter att ha storhandlat massa mat. Detta ovanför är mina fynd för dagen.
 
Sockerfria dinkelflingor från Pauluns med tranbär. De kommer passa bra i morgonfilen tillsammans med lite extra frön och nötter.
 
Svart ris. Har bara sett den innan hos Renée Voltarie, så blev glad när jag hittade ett större paket från Kung Markatta på Coop. Svart ris innehåller jättemycket antioxidanter, så det är absolut det bästa riset man kan äta.
 
Färka hallon och blåbär, behöver jag säga mer? Det här är mitt godis.
 
Förutom detta handlade jag hem massa grönsaker, frukt, lax, torsk, tonfisk, räkor, kyckling och lite annat smått och gott :) Älskar när kylen och frysen är fulla med massa färsk och nyttig mat!
Kost | | Kommentera |

Hard work but totally worth it

Igår @ gymmet. Körde lite olika övningar för armarna med hantlar, tycker armar är tråkigt att träna som sagt men för att få en snygg kropp gäller det att träna alla delar av kroppen tycker jag. Nu har jag precis ätit frukost och ska iväg till gymmet återigen :))
 
Känns som om jag börjar komma in i det här nu. Nu är det min tredje vecka av regelbunden träning och det känns riktigt bra. Jag har mer energi och mitt humör är för det mesta alltid på topp! Har inte märkt någon förändring på kroppen, men det tar ju längre tid än så!
 
Hur många av er tränar regelbundet nu under sommaren? Jag skulle så gärna vilja springa en runda utomhus, men när de både klipper gräset och träden sprider massa pollen då är det helt omöjligt på grund av min pollenallergi..
Träning | | Kommentera |
Upp