Treat in the middle of the week

Jag har precis testat en sjukt god ekologisk choklad från Vivani (bästa märket när det kommer till mörk choklad eftersom de inte använder sig av sojalecitin som man ska undvika). Den här smakar nougat och innehåller rårörssocker, hasselnötspasta, kakaomassa, kakaosmör och bourbon vaniljextrakt. Yummy!
 
Mörk choklad är något som jag älskar och kommer alltid vara en del av min kosthållning, det innehåller ju dessutom en stor del antioxidanter vilket är super!
Hälsosnacks | | En kommentar |

Nordic Birch

En hälsosam livsstil handlar inte bara om att äta bra och träna rätt - utan så mycket mer. Jag har på senaste tiden fått upp ögonen för ekologiska hudvårdsprodukter. Och anser att det är lika viktigt vad vi stoppar i oss som vad vi smetar på huden.
 
Jag har hittils använt mig av märket Nordic Birch som är ekologiskt och veganskt, och där har jag testat deras ansiktskräm och handkräm. De har även schampo, balsam, tvål med mera i deras serie. Det finns ju också andra ekologiska märken på marknaden och jag kommer nog så småningom börja byta ut andra av mina hudvårdsprodukter.
 
Nordic Birch hittar ni på välsorterade Coop butiker eller t.ex. på Jordkloks hemsida.
Övrigt | | Kommentera |

The beauty detox

Idag tänkte jag tipsa om två grymma böcker som jag tycker ni ska läsa. Nämligen The beuty detox solution och The beauty detox foods av Kimberly Snyder. Böckerna tar bland annat upp hur olika livsmedel påverkar vår kropp. Det är riktigt intressant och jag har själv börjat tänka annorlunda kring bland annat komjölksprodukter som hon tar upp inte borde vara en del av vår kosthållning. I The beauty detox foods skriver hon om livsmedel som vi bör äta för att få en vacker hy, vackra ögon och vilka livsmedel som är bäst för våra kroppar. Hon bjuder också på massa spännade raw food recept. Kika även in på hennes blogg för intressanta inlägg.
Åh, vet ni vad? Imorgon har jag min sista skoldag och det innebär att jag sedan är klar med 2 år på min utbildning! Så skööönt. Har längtat så mycket efter det här sommarlovet! Åker på en tre veckors semester senare i sommar, annars blir det en hel del jobb, men även ordentligt med dagar då jag bara tänker ta det lugnt såklart :)
Bloggtips | | Kommentera |
Upp