Min vecka på Instagram!

Ni har väl inte glömt att kika in min Instagram @ healthylifestyl3?
 
Här ovanför ser ni bilder från veckan som varit. Det började med julafton - första bilden på mig och mitt hjärta, sedan ser ni tesorterna jag fick, mammas piroger jag har ätit massa av på julafton och en riktigt stor temugg jag fick av min älskling som vet att jag dricker myyycket te :)
 
Veckan har inkluderat mycket julmat, men till sist tröttnade jag och köpte med mig en take away sushi med lax och avocado och självklart sjögrässallad. Har även hängt i affären och handlat hälsosnacks som ni såg i ett tidigare inlägg och en hylla var fylld med massa rawbite och ekologisk mörk choklad som jag dregglade framför haha. Rawbite cashew och en mandarin fick bli mitt färgglada mellanmål en dag och jag hittade ett najs citat från boken Bodylicious som jag fick i julklapp.
 
Nu är det dags att avsluta det här året med nyårsfirande! Hoppas ni får ett gott nytt år, så hörs vi nästa år med massa inspirerande inlägg. Jag är så taggad på det nya året! 2013 here I come!
Instagram, Kost | | Kommentera |

Vad låg det då under julgranen i år?

Jag älskar att läsa om hälsa och kost och gör det i någon form varje dag. I julklapp fick jag tre böcker inriktade på just det temat.
 
Bodylicious är en bok med fokus på träning och kost skriven av Sofi Fahrman och Julia Fors, och den var bättre än vad jag förväntade mig!
 
Food for thought är en bok utgiven av Blueberrys grundare Ulrika Holm. Blueberry är ett hälsocafé/butik där man kan smaska på nyttiga smoothies eller köpa med sig hälsosnacks. Boken inspirerar till en hälsosammare livsstil och innehåller massa spännande och nyttiga recept!
 
Sista boken är Matens pris som tar upp frågor som vad är det egentligen som vi äter? Varför är maten så billig? Den här har jag velat läsa ett tag nu, tycker böcker och filmer om matindustrin är sjukt spännande.
 
Andra hälsorelaterade julklappar jag fick är bland annat ekologisk choklad från märket Vivani och ekologiskt te från märket Clipper. Sånt blir jag alltid glad för! :)
 
Nu tänkte jag fortsätta kvällen med att läsa Food for thought och dricka ekologiskt te med smak av apelsin och kokos :) Imorgon är det jobb som gäller! En veckas lov kvar.. Buh. Jullovet är verkligen för kort..
Hälsa, Kost, Träning | | En kommentar |

In my shoppingbag

Hallå! Hoppas ni haft en bra jul :) Jag har haft det väldigt bra.. men nu är jag trött på allt som har med jul att göra och är mest taggad på ett nytt år med nya mål och möjligheter!
 
Idag var jag och shoppade massa goda hälsosnacks, gillar att unna mig något gott varje dag. Men som sagt inte i stora mängder. Köpte de goda kokos och mörk choklad barsen, riskakor med kokos och mörk choklad, raw bite med cashewnötter och sedan valnötter. En ny ansiktskräm fick också följa med hem från märket Nordic Birch som är en naturlig produkt gjord på bara vegetabiliska ingredienser.
 
Ni ska förresten få se några av mina julklappar som jag har fått, kommer upp i dagarna!
Hälsosnacks, Kost | | Kommentera |
Upp