I love chia seeds

När jag tänker frukost tänker jag näringrikt, hälsosamt, färgrikt och smakrikt. Jag vill börja min dag på bästa sätt och genom att börja med en frukost boostad med massa superfoods vet jag att jag är på rätt väg.
Just nu är jag beroende av chiapudding! Jag blandar ca 0,5 dl chiafrön med 2 dl sojamjölk (eller mandelmjölk), en liten skvätt agavesirap och lite vaniljpulver. Låter det stå i kylen under natten, och ut kommer en supergod pudding! På morgonen värmer jag hallon och blandar sedan allt. MUMS!
Chiafrön är en naturlig källa till omega-3 och innehåller mer järn än vad spenat gör!
 
Jag tar inga tillskott idag (vissa tar ju t.ex. omega-3 kapslar från fiskolja), utan känner att jag får i mig allt jag behöver genom min kost. Tänk själva, tog människor tillskott för i tiden? NEJ. De fick i sig allt genom det de åt, och det fanns faktiskt färre sjukdomar då än det finns idag. Jag tror många idag blir lurade av media och olika företag hur vi ska äta och inte äta, men det är bara att strunta i allt sånt, speciellt om man VILL äta hälsosamt. Jag ser t.ex. inga fördelar med att utesluta kolhydrater i min kost, men ser till att få i mig rätt sort. Det är vetenskapligt bevisat att kroppen inte klarar sig utan kolhydrater och man kan faktiskt gå ner i vikt genom att äta kolhydrater!
Jag kuille kunna skriva en hel uppsats om mina åsikter om hälsorelatede ämnen men väljer att avsluta mitt blogginlägg med att säga att jag uppskattar att ni fortfarande kikar in här då och då. Det är svårt att hinna med bloggen, speciellt då jag vill ha bra kvalité på mina inlägg. Det är mycket på gång i mitt liv, och jag hänvisar åter igen till min instagram där jag dagligen lägger upp något :) (healthylifestyl3)
 
Kost, Rawfood, Recept, Vegansk kost | | Kommentera |

Yummy food

Rispappersrullar med råa grönsaker ♥ En av mina favoriträtter just nu. Det är superenkelt att göra och smakar så gott! Jag föredrar att ha i koriander, cocktailtomater, röd kål, salladslök och avokado. Mums! Doppar de gärna i sweet chili sås tillsammans med soja, men det finns ju massa dipsåser kan variera med såklart.
Kost, Vegansk kost | | Kommentera |

Never give up on your goals!


Har haft många framgångar på träningsfronten senaste tiden! Efter många försök kan jag äntligen stå i "Crow pose" i mer en en sekund, woho! Andra framgångar är att jag äntligen klarat av en chin! Ville skrika av glädje på gymmet men då skulle nog folk kolla konstigt på mig haha. Idag var även dagen jag klarade 50 kg i marklyft, känner mig riktigt stark nu och det kan bara gå framåt nu.
 
Mina nuvarande mål är:
 
5 pullups (klarar i dagsläget 4)
2 chin ups
55 kg i marklyft
Klara att gå upp i huvudstående (är halvvägs..)
 
Och några till... allting tar sin lilla tid men tiden på gymmet är så värd det ♥
Träning | | Kommentera |
Upp