Grönkålschips

Har ni testat grönkålschips? Det är godare än det låter och passar riktigt bra att byta ut de från ett ohälsosamt alternativ.
 
Du behöver:
 
Valfri mängd färsk grönkål
olivolja
salt
 

Gör så här:

 

Värm ugnen till 200°. Skölj grönkålen och skär bort mittstjälken. Riv bladen i mindre bitar. Lägg bladen på en plåt med bakplåtspapper och ringla över olivolja, strö på salt och massera in oljan i grönkålsbladen. Sprid ut bladen i ett jämnt lager. Sätt in plåten i ugnen i ca 10-15 minuter tills bladen är krispiga.

Recept, Vegansk kost | |

Mer från bloggen

#1 - - Bella:

åh måste pröva detta!

Svar: Gör det :D
Jessica

Om mig

Jessica

Är en hälsointresserad tjej på 24 år som studerar till lärare i idrott och hälsa på GIH. I min blogg kommer du kunna läsa om min syn på hälsa, kost och träning. Hänger mycket på gymmet och älskar kampsport.

Till bloggens startsida

Kategori

Arkiv